BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Belépés
KOSÁR
0 tétel: 0 Ft
TERMÉKKATEGÓRIÁK
HÍRLEVÉL
Feliratkozás
E-mail:
Küldés
ÁRLISTA LETÖLTÉS
VALUTA ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 357.62 HUF
1 USD = 300.34 HUF
1 CHF = 331.87 HUF
Frissítve: 2021-07-31 11:30:04
Valuta:

Magunkról

MINDENT EGY HELYEN, A TÉBA TÜZÉPEN!


Tisztelt Leendő Partnerünk!


Szeretném pár mondatban bemutatni vállalkozásom.
Tüzép telepeink és áruházaink Jászberényben, Jászapátin, Jászladányon és Besenyszögön találhatók, készbetont pedig jászapáti és jászberényi betonüzemeinkben készítünk. Betonüzemeink a legmagasabb betonszabványoknak megfelelnek és folyamatos gyártásközi ellenőrzési tanúsítvánnyal rendelkeznek. Kevert beton szállítására több mixer gépkocsival (6-7-10 m3) rendelkezünk, esetleg betonszivattyú igényt meg tudjuk oldani. 
Építő-, fa- és vasanyagokat telepeinken lévő készletből folyamatosan ki tudjuk szolgálni, akár ütemezett határidővel is. Áruházainkban építési segédanyagok, szerelvényáruk, burkolóanyagok, fürdőszoba- és lakásfelszerelési cikkek, kerti bútorok, szerszámok széles választékával is állunk rendelkezésre. 
Áruválasztékunkat a térség igényeinek figyelembevételével alakítjuk ki. Nagyobb beruházásoknál egyedi projekt árakat tudunk biztosítani.
Az anyagok szállításához rendelkezünk billenős, fixes és darus tehergépjármű parkkal (3t-24t teherbírásig). Gépparkunkban található gumikerekes homlokrakodó, markoló, emelőgép, stb... Rendelkezünk egy építő brigáddal kőműves, ács és vasbetonszerelő munkák elvégzésére.
Referenciáink közt található szennyvíztelepek, hídszerkezetek, köz- és üzemi épületek, közterek építéséhez történő teljes körű anyagbiztosítás és kivitelezés. A térségben több jelentős beruházáshoz (Jászberény-Kőhíd, Electrolux Irodaház, LIDL Áruház, RUKKI festőüzem, Jászberény-Városközpont, Tornacsarnok, Iskola, Jászapáti város integrált fejlesztése keretében a központ felújítása.) és közutakhoz, stb... biztosítottunk utólagos elszámolással anyagokat. Hétvégi kiszolgálás is megoldott. Emellett megemlíthetjük, hogy a TÉBA TÜZÉP vállalkozás a jászsági rendezvények és jótékonysági programok fő támogatója.               
Vállalkozásunk több mint 20 éves fennállása alatt a Jászság és környéke beruházásainál kivétel nélkül teljes megelégedéssel teljesített. 


Bízom a sikeres együttműködésben.


Üdvözlettel:
Szőllősi Zoltán 

Téba Tüzép


Cím: 5130 Jászapáti,
István király út 49.
Tel.: 57/415-242, 57/441-003,
Fax: 57/441-003
E-mail: tebatuzep@pr.hu
© Téba tüzép Minden jog fenntartva