BELÉPÉS
E-mail:
Jelszó:
Regisztráció
Belépés
KOSÁR
0 tétel: 0 Ft
TERMÉKKATEGÓRIÁK
HÍRLEVÉL
Feliratkozás
E-mail:
Küldés
ÁRLISTA LETÖLTÉS
VALUTA ÁRFOLYAMOK
1 EUR = 357.62 HUF
1 USD = 300.34 HUF
1 CHF = 331.87 HUF
Frissítve: 2021-07-31 11:30:04
Valuta:

Rendelési folyamat1. Regisztráció

1.1 Web áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal.

1.2 Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is.

1.3 Regisztrálás / belépés után az Ön neve megjelenik a bal oldali „Kategóriák" menü alatt. Ugyanitt, az „Adatok módosítása" feliratra kattintva bármikor módosíthatja regisztrált adatait.

2. Vásárlás

2.1 A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "Pénztár" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.

2.2 A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási módot, szállítási címet, fizetési módot, majd ismét a kosarának tartalmát. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

2.3 A "Rendelés feladása" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését. melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.

2.4 Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a tebatuzepvpr.hu email címen/telefonszámon.

2.5 Megrendelésének leadásával Ön az Szőllősi Zoltán vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

3. Távszerződés

3.1 A szerződés tárgya az Szőllősi Zoltán internetes áruházában található valamennyi árucikk.

3.2 Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

3.3 Adataink:

 • Cég képviselője: Szőllősi Zoltán egyéni vállalkozó
 • Cím: 5121 Jászjákóhalma, Jókai M. út 23. 
 • Adóigazgatási szám: 52160332-2-36
 • Cégjegyzékszám:
 • Telefonszám: 57/441-003
 • E-mail cím: tebatuzep@pr.hu

3.4 A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak az Szőllősi Zoltán e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az Szőllősi Zoltán (Székhely: 5121 Jászjákóhalma, Jókai M. út 23. ,Adószám: 52160332-2-36) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

 • • A Szállító köteles utánvéttel vagy kiszállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
 • • Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
 • • Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
 • • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

3.5 A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Szőllősi Zoltán nem iktatja.

4. Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

4.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.(lehetőség van előlegbekérésre is)

4.2 A kiállított termékszámla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!

4.3 A végszámla kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

 • • Előre utalás, készpénz. Amennyiben átutalással, vagy a Raiffeisen Bank bármelyik fiókjában készpénzben fizet, úgy kérjük átutaláskor, befizetéskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot feltüntetni szíveskedjék. A Raiffeisen banknál vezetett bankszámlánk száma: 12051003-01287523-00100009
 • • Postai utánvétel ( A Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint )
 • • Futárszolgálat
 • • Budapest területén belül a szállítás díja nem tartalmazza a csomagolás költségét.300.000.- Ft feletti megrendelés esetén cégünk nem számít fel szállítási díjat. Mivel Budapesten a kiszállítást cégünk végzi, lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kérjük jelezni.
 • • Csomagolási költség egységesen 10.000.

4.4 A szállítási idő: 10 munkanap az előleg beérkezésétől számítva, a külföldről megrendelt termékek esetén 30 munkanap. A szállítási határidők módosítási jogát fenntartjuk.

5. Külföldi rendelés

5.1 Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, kérjük, erre vonatkozó kérését a megrendelés során a megjegyzés mezőben és egy e-mailben külön is jelezze!

5.2 E-mailes egyeztetés után, az ellenérték és a postaköltség átutalásának beérkezése után a megrendelés kézbesítése ilyen esetekben plusz 2 napot vesz igénybe.

6. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

6.1 A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint.

6.2 A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

6.3 A vevő elállása esetén az Szőllősi Zoltán az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

6.4 A Szőllősi Zoltán kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

6.5 Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

7. A felelősség korlátozása

7.1 A TÉBA TÜZÉP WEBáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

7.2 A TÉBA TÜZÉP WEBáruházban semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 • • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az TÉBA TÜZÉP WEBáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • • Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
 • • Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

7.3 A TÉBA TÜZÉP WEBÁRUHÁZ nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a TÉBA TÜZÉP WEBáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

7.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

7.5 Egyedül a vásárló felelős a TÉBA TÜZÉP WEBáruházhoz való kapcsolódásáért és az TÉBA TÜZÉP WEBáruházban való vásárlásért.

7.6 A TÉBA TÜZÉP WEBÁRUHÁZ nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

7.7 A TÉBA TÜZÉP WEBÁRUHÁZ szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a TÉBA TÜZÉP WEBáruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.

7.8 Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az TÉBA TÜZÉP  WEBáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

7.9 A TÉBA TÜZÉP WEBáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a  TÉBA TÜZÉP WEBáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

7.10 Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az  TÉBA TÜZÉP WEBáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

8. Adatvédelem

8.1 Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

8.2 Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Cím: 5130 Jászapáti,
István király út 49.
Tel.: 57/415-242, 57/441-003,
Fax: 57/441-003
E-mail: tebatuzep@pr.hu
© Téba tüzép Minden jog fenntartva